Forfatterarkiv: Ralf

Klubtur til Juelsminde d. 15. – 16.08.20

Fællessejlads evt. med overnatning, vi mødes i jolleklubben kl. 9 til en gang morgenmad og et kig på vejrudsigten, hvis vejret tillader det, så sejler vi, hvis vejret ikke er til at vi kan sejle ud, så kører vi en smut til Juelsminde og spiser frokost.

Selve turen er gratis, men man skal selv betale for eventuel overnatning i Juelsminde, klubben giver et tilskud til spisningen om aftenen.

Turen er en hyggetur, hvilket betyder vi følges ad, så vi sejler ikke hurtigere end den langsomste båd, så det er bare med at melde sig til.

Hvis der er nogle spørgsmål angående turen, er det bare at tage fat i en fra bestyrelsen.

Man kan tilmelde sig på seddel i klubhuset eller ved at ringe til Steen på 2487 7610

Sidste tilmelding er d. 7 August.

Pbv.

Kim

Arbejdslørdag den 11. juli 2020

Da vi desværre ikke har kunnet afholde vores forskellige arrangementer her i foråret pga. Corona, vil vi prøve at lave en kombineret Arbejds/hygge lørdag d. 11 Juli.

Vi mødes i klubhuset kl. 9 til en gang morgenmad, efter morgenmaden går vi ud og laver lidt arbejde omkring klubhuset/broen, vi håber på at vi kan komme i gang med at skifte planker på broen.

Omkring kl. 12.30-13 regner vi med at spise, vi tænder grillen.

Da vi stadigvæk har lidt udfordringer i forhold til Corona vil arrangementet foregå uden for, hvis vi er for mange til at vi kan være i klubhuset, med de afstands krav der er, det betyder at hvis vejret ikke er til det, så vil vi aflyse og prøve at se om vi kan flytte det til en anden dag.

Der hænger en seddel i klubhuset hvor man kan tilmelde sig til morgenmad og spisning, sidste tilmelding er d. 6 Juli.

Man kan også tilmelde sig ved at ringe til Steen på 2487 7610

Pbv.

Kim

Headeggs spiller til Norsminde for Fulde Sejl

Headeggs er det man musikalsk kalder en Kvartet, men vi kalder os bare et 4 mands band.

En synger for og resten synger kor. Vi har eksisteret i mange år, med få udskiftninger af ubetydelige eksistenser som bassist og trommeslager.

Forsangeren er jo den man skal nævne først og vel også den mest karikerede headeggs ;o) Torben har tilegnet sig en tilpas mandig stemme, som alligevel kan komme helt op i de høje toner.

Han foretrækker en 12 strenget halvakustisk Takamine, men har da også en Fender spade i baghånden når Headeggs giver den gas. Det er helt tydeligt at U2’s Bono er en som Torben gerne vil efterligne på scenen og man fornemmer da også at ”Angel Of Harlem” og ”One” ligger utrolig godt for Torbens vokal.

På rytme og lead guitar er Søren også kaldet ”Olfe” vores anker mand. Hans gear er klassisk til Headegs stil. Der står Fender på det meste og han håndterer soloen i ”Hotel California” så tæt op af originalen, at man skulle tro han havde en fortid i Eagels. Det har han ikke ! ”Olfe er også manden som samler alle trådene og kommunikerer med ”kunderne”. Så Søren ringer og får aftalt detaljerne og så holder Headeggs altid hvad de lover.

Trommeslageren er absolut yngste mand og han sørger for at de ”gamle” ikke falder i søvn. Martin ”Sticks” er kæk bag trommerne og laver ofte en lille ekstra detalje, som får bandets øvrige medlemmer til at huske glæden ved at spille musik. Headeggs version af Oasis’s ”Dont look back in anger” er et stadigt bevis på, at Martin har en forrygende teknik og når at få alle detaljerne med.

”Faffi” er bassisten og sidst tilkommen i Headeggs. Han foretrække de helt dybe toner og fylder en del på scenen. Faffi er trådløs og kan godt finde på at hoppe ned fra scenen og lytte efter om vi nu har fået sat knapperne så også publikum får det helt rigtige lydbillede. Klaus som bassisten også lystrer holder for det meste tilbage på musikkens mangfoldigheder og spiller den helt tunge rytmiske bas, som skaber roen. Men tag ikke fejl, der ligger en rock/jazz baggrund og lurer lige om hjørnet. Når fx ”Mustang Sally” fyres af med ryk i de tykke strenge danser Faffi lidt i højre side af scenen .

https://www.facebook.com/headeggs.dk

www.headeggs.dk

Telt til jubilæumsfesten

På tirsdag kl. 15.00 søges hjælpere til at rejse et ekstra telt til jubilæumsfesten på lørdag.

Vi mangler også hjælpere til nedtagning af teltet søndagen efter festen er kl. 12.00.

Bare mød op.

Hjælpere søges

Hjælpere søges til maling af klubhuset.
Vi mødes til morgenmad d. 28 Juli kl. 09.00.
Efter morgenmaden maler vi klubhuset.
Skriv jer venligst på sedlen i klubhuset, så vi ved, hvor mange vi skal sørge for morgenmad til.

Tilmelding til spisning ved For Fulde Sejl 2018

FOR FULDE SEJL 09-06-2018

Tilmelding til aften spisning.

Maden kommer igen i år fra Restaurant Himmel og Hav

Prisen for spisning er 170 kr. pr. person.

Vi spiser kl. 19

Tilmelding foregår ved at skrive sig på sedlen i klubhuset.

Sidste frist for tilmelding er

d. 04-06-2018

Nødhjælpslisten er nu opdateret

Listen over hjælpsomme klubmedlemmer, der er villige til at hjælpe, hvis du skulle være så uheldig at få motorstop eller andet, så du ikke kan sejle hjem ved egen kraft, er nu opdateret.

Du kan finde listen under medlemssiderne.